top of page
Dela din skärm, ändra eller gör din bakgrund suddig och använd Tillsammans-läget för att visuellt befinna er på samma plats.
Ring och ta emot samtal direkt i Teams med avancerade funktioner som till exempel gruppsamtal, röstbrevlåda och vidarekoppling av samtal.
Hitta, dela och redigera enkelt filer ihop i realtid med appar som Word, PowerPoint och Excel.
Dela med dig av dina åsikter, och av din personlighet. Skicka GIF-bilder, dekaler och emojier i privata meddelanden eller gruppchattar.

Teams Telefoni. 
Microsoft Teams visar hela företagsväxeln direkt i Microsoft Teams

Microsoft Teams visar hela företagsväxeln direkt i Microsoft Teams. Det betyder att ingen användare behöver lära sig något nytt – allt är tillgängligt via Teams välkända gränssnitt. Självklart finns alla vanliga växelfunktioner, såsom grupper och telefonköer med och blir enkla att överblicka och använda.
 
Med hela företagets telefonbok i Teams blir det tillgängligt på ett enkelt sätt för alla i företaget. Teams samlar både interna kontakter på företaget och externa kontakter i Teams-apparna, en plats där både kollegor och underkonsulter eller anda företag finns samlat.

Integrera med dina affärs- eller supportsystem
Med växeln i Teams kan vi även integrera dina support- eller affärssystem såsom SAP, Zendesk, SupportPal med flera så att kundkortet kopplas till telefonnumret och öppnas när kunden ringer. 


Passar extra bra för internationella företag
Många större och internationella företag använder nu Microsoft Teams som sin telefoni plattform. De samlar all kommunikation i en och samma plattform, med alla de fördelar som det innebär! De kan använda samma plattform och slipper därmed ha olika operatörer och olika avtal i olika länder. De får en kontakt, ett avtal och det blir enklare att samarbeta över gränserna men även att felsöka lösningen i händelse av fel. Dessutom blir det billigare eftersom samtal över landsgränser blir lokala.


Vi kan leverera telefonnummer i över 60 länder. Vi är operatörer i ett 10-tal länder och följer alla lagar och regler som gäller på respektive marknad.

Microsoft-Teams-Phone.png
Teamporträtt

Lagmansgatan 26

595 30 Mjölby

Mail: info@wesale.se

Tel: 0142-677 166

Våra system utvecklas och förändras över tid, boka en demo för aktuell version av alla våra tjänster.

SOCIALS

  • Facebook

© 2022 by Yaron Wertheim

bottom of page