top of page

Full funktionalitet för företaget och hela växeln tillgänglig i mobilen!

Med företagsväxeln i mobilen har du alltid tillgång till växeln
– var du än befinner dig.

Välj vilket nummer som ska visas


I vår mobilväxel kan du välja vilket nummer som ska synas när du ringer upp någon. Ibland vill du kanske visa ditt mobilnummer, ibland ditt fastnummer. Detta är något du kan styra med ett enkelt knapptryck, direkt i appen.


Har ni någon annan operatör än våra egna så krävs ett så kallat MEX-abonnemang för att denna funktionen ska fungera. Fördelen med MEX är att dina kollegor alltid ser din linjestatus, oavsett om du ringer med din mobil, bordstelefon eller softphone.

mobilapp_hanvisning.jpg.webp

Smart mobiltelefoni för företag

Mobilabonnemang ska inte vara separata öar i företagets kommunikationslösning. Med våra mobillösningar får din verksamhet kommunikation som fungerar med alla olika typer av telefoner och oavsett var användaren svarar!

Våra mobillösnigar är ett företagsabonnemang där du ringer, messar, surfar. Det tecknas av ditt företag och du får ett mobilnummer eller fastnätsnummer som du visar när du ringer ut.

Smart mobiltelefoni för företag


Men våra mobilabonnemang är mer än så. De är ihopkopplade med företagsväxeln och ger användaren växelns funktionalitet för att koppla samtal, visa företagets nummer när du ringer ut, svara på samtal som rings in till ett gruppnummer, och ännu mera.

Nu blir mobilerna en del av företaget och inte separata öar av kommunikation. Självklart kan man blanda så att vissa användare svarar i mobiltelefonen, andra i bordstelefoner eller varför inte i datorn.

Lagmansgatan 26

595 30 Mjölby

Mail: info@wesale.se

Tel: 0142-677 166

Våra system utvecklas och förändras över tid, boka en demo för aktuell version av alla våra tjänster.

SOCIALS

  • Facebook

© 2022 by Yaron Wertheim

bottom of page