top of page

Hybrid arbetsplats

Kanske var kontoren företagens centrum för det dagliga arbetet förr i tiden. Men nu ser den hybrida arbetsplatsen ut att bli det nya normala.


Microsoft Teams är numera av många en välkänd lösning där möten, chattar, samtal och samarbete samlas på en och samma plats. Allt är dessutom integrerat med Office-apparna.
 

Våra växellösningar verkar för en sömlös och enhetlig lösning som passar alla roller i organisationen, och självklart integrerar vi vår telefonilösning med Teams.
 

Ring med Microsoft Teams, i mobilen, i datorn eller i bordstelefonen! Vi ser till att alla medarbetare får rätt verktyg och dessutom kan ni sömlöst integrera kommunikationen med ert CRM-system, support- eller affärssystem.

Business team

Vad är en molnväxel?

 

Molnväxel eller mobil växel, kärt barn har många namn. Dessa begrepp är två av många benämningar för dagens moderna växellösning. Med hjälp av en molnväxel kan du samla hela din företagstelefoni under samma paraply. Det gör det enkelt att koordinera, delegera och effektivisera hela telefonin. Med hjälp av statistik blir helheten mätbar och du kan hitta nya vägar framåt.

Den traditionella fasta telefonin via kopparnätet ersätts snabbt med digitala lösningar inom IT och telekom. Växellösningar har genomgått en revolution till följd av detta och de traditionella fasta växlarna ersätts i allt snabbare takt av molnbaserade mobila växlar. Med molnbaserat menas att telefoni lagras och sker digitalt, oberoende av en fysisk växellösning. Du kan med andra ord ta del av din telefoni vart du än befinner dig.

Att byta till en molnväxel kommer underlätta, stärka och förbättra ditt företags telefoni. Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss.

Lagmansgatan 26

595 30 Mjölby

Mail: info@wesale.se

Tel: 0142-677 166

Våra system utvecklas och förändras över tid, boka en demo för aktuell version av alla våra tjänster.

SOCIALS

  • Facebook

© 2022 by Yaron Wertheim

bottom of page