WebbEdit

Våra paket innehåller allt som behövs för att få en personligt anpassad och professionell webbsida, som du enkelt kan uppdatera själv.

Vi hjälper dig hela vägen!

Webbanalys

Under vårt första möte tar vi reda på ditt företags behov, produkter, kunder, förutsättningar och önskemål. Allt för att skapa en så effektiv webbsida som möjligt.

Effektiv webbdesign

Baserat på webbanalysen, gör vi ett förslag på hur webbsidan ska se ut, vara strukturerad och vilka funktioner som ska finnas. När du är nöjd startar produktionen.

Smidigt cms-verktyg

Vi producerar hela webbsidan åt dig. Därefter kan du själv uppdatera innehållet med det smidiga och sökmotorvänliga cms-verktyget WebbEdit.

Gratis utbildning

Du får en utbildning i hur du själv uppdaterar webbsidan. Det är enkelt att lära sig och du behöver inga särskilda förkunskaper eller programvaror.

Webbhotell

Tillsammans med WebbEdit får du även en snabb säker och trygg placering av din hemsida. Daglig säkerhetskopiering och hög tillgänglighet 24 timmar om dygnet.

Fri support

Vi finns här för dig och hjälper dig gärna när du har frågor. Ring, kom på besök eller skicka e-post – det som passar dig bäst.
All support är helt kostnadsfri.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår