BizPoint - Pilus Systems AB

Pilus Systems AB utvecklar dataprogram för många branscher. WeSale är agent och samordnare för återförsäljarna av BizPoint och säljer dessutom i egen regi.

BizPoint är ett brett sortiment av dataprogram för småföretagare, speciellt gjorda för dig som är serviceföretagare och erbjuder dig och dina kunder olika former av tjänster. BizPoint är kompletta programsystem med tyngdpunkt på bokning och kassor.

Som serviceföretagare finns det mycket att göra. Hantera personal och planera vad de ska göra. Köpa in varor och hålla koll på lagret. Marknadsföra och följa upp. Fixa ekonomin och se till att allting flyter på som det ska. BizPoint har funktionerna du behöver.

BizPoint Datakassor

Datakassorna är lättarbetade, lätta att lära och passar alla branscher.

BizPoint Bokningssystem med eller utan kassadelen

Hälsa & Skönhet-branschen ställer stora krav på sina dataprogram. De måste gå fort, vara lättarbetade och man ska lära sig på nolltid. Detta är viktiga faktorer i alla branscher varför vi har en serie av Datakassor där specialfunktionerna för Hair & Beauty är utbytta mot generella funktioner.

BizPoint Gym

Ett av våra största system. Avsett för Gym, liknande verksamheter och för dig med avancerade behov. Viktiga funktioner är Inpasseringskontroll, stöd för Autogiro, Gymjournal och Gruppbokning. Läs mer om BizPoint Gym.

Marknadsledande

Pilus Systems AB är en ledande aktör vad gäller dataprogram med hög användarvänlighet och kraftfulla funktioner. Genom åren har vi utvecklat många olika program för ett flertal olika branscher. Ett av våra starkaste område är och har alltid varit Hälsa och Skönhet där vi är marknadsledande med vårt mycket breda sortiment av programvaror.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår